…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Haziran 2021, Çarşamba şanlıurfa, Türkiye

Bakanımız Sayın Yanık Şanlıurfa ‘daydı


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda düzenlenen Kadın Kooperatifleri Güneydoğu Anadolu Buluşmasına katılmak üzere ilimiz Şanlıurfa ‘daydı.

Sayın Bakanımız  ilk olarak çocuk evlerimiz  ile 15 Temmuz Şehidimiz Mustafa Direkli ‘nin kıymetli ailesini ziyaret etti.

Daha sonra  ev sahipliğini yaptığımız  ve Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt ve Şırnak illerimizin valileri, milletvekilleri, kadın kooperatifleri başkanlarının  video konferans yöntemi aracılığıyla  kadın kooperatifleri ve yürüttükleri  çalışmalar hakkında bilgi verdiği Kadın Kooperatifleri Güneydoğu Anadolu Buluşmasına katıldı.

Düzenlenen programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Ergüneş, Kadın Statüsü Genel Müdürümüz Sayın Gülser Ustaoğlu , Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Zemzem Gülender Açanal , İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici , bakanlık yöneticilerimiz, il protokolümüz . sivil toplum kuruluşlarımız ile kadın girişimcilerimiz katıldı.