…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mart 2022, Salı Samsun, Türkiye

Yaşlılar Haftası Büyük Bir Programla Kutlandı


18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Samsun Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde program düzenlendi.  Programa; Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, Canik AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Samsun Huzurevi Yaşlıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve üyeleri, Kuruluş Müdürleri ile Samsun ilindeki huzurevlerinde kalan yaşlılar katıldı.

Programda kıymetli büyüklerimizle bir araya gelerek sohbet eden ve çiçek veren Nurgül Dağlı, ömürlerinin en verimli çağını ülkemize ve milletimize hizmetle geçirip milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan elleri öpülesi büyüklerimizin bizler için geçmişin tecrübelerini günümüze aktaran ve geleceğe ışık tutan birer kaynak olduğunu ifade ederek, bütün yaşlıların Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutlayıp, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

Yaşlı Yakup Aydemir’in şiir sunumu ile başlayan program, ömür üzerine üç söz sunumu, huzurevi sakinleri ile ilgili slayt gösterisi ve İstiklal Marşı sunumu, 18 Mart Çanakkale Zaferi oratoryosunun sahnelenmesi ve hikâye anlatımlarıyla devam etti.

Programın son bölümünde protokol üyeleri, huzurevleri arasında gerçekleştirilen bocce turnuvasında dereceye girenlerin ödüllerini verdiler. Ardından huzurevi sakinleriyle beraber kutlama pastası kesilerek müzik eşliğinde eğlenildi.

Programın sonunda Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı ve protokol üyeleri, yaşlılar ile birlikte bocce oynadı.