…
…
…
…
…
…
…
17 Ocak 2020, Cuma Atakum, Samsun -Türkiye

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi eğitim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor


Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler​ İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından Atakum Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline eğitim verildi.

Atakum Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine eğitim verildi

Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler​ İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Tuğba Talay Tacar, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğiyle Atakum Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyer olan kadınlara ve mahalle halkına "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, ŞÖNİM Hizmet Modelleri, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ve İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında eğitim verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü personeline eğitim verildi

Samsun Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile​ İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli rehber öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, ŞÖNİM Hizmet Modelleri, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun" hakkında ŞÖNİM Müdürü Sosyal Çalışmacı Tuğba Talay Tacar ve Dç. Dr. Hatice Kumcağız tarafından eğitim verildi.