…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2021, Perşembe Samsun, Türkiye

Şehit Yakınlarına ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Sayın Valimiz Tarafından Tevcih Edildi


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü nedeniyle ilimizde bir takım etkinlikler düzenlendi. İlk olarak Kıranköy ve Asri Mezarlıktaki şehitlikler ziyaret edilerek tören düzenlendi ve dualar edildi.

İl Müdürümüz Tekin Balcı da Kıranköy ve Asri Mezarlık şehitliklerinde düzenlenen törenlere katılarak şehitlikleri ziyaret etti.

Daha sonra Samsun Valiliği koordinesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonluğunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni gerçekleştirildi. Samsun Valisi Doç. Dr. Sayın Zülkif Dağlı tarafından 8 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi.

Sessiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı tarafından konuşma gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı tarafından 8 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edildi. Ardından törene katılan şehit yakınları ve gaziler ve protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene, Vali Dr. Zülkif Dağlı'nın yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ve diğer protokol üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.