…
…
…
…
08 Mart 2021, Pazartesi Samsun, Türkiye

Şanlı Bayrağımızı Teslim Aldık


"Anadolu Gönül Yolu 81 Genç, 81 Bayrak" etkinliği kapsamında, şanlı bayrağımız Samsun Valisi Doç. Dr. Sayın Zülkif DAĞLI'nın katılımıyla, Sinop iline teslim edilmek üzere Çorum ilinden teslim alındı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü ve şehitlerimizin anısına 81 ilimizden 81 bayrağımızın kuruluşlarımızda kalan gençlerimizin aracılığıyla Çanakkale Şehitliği’ne getirilmesini kapsayan “Anadolu Gönül Yolu – 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından başlatıldı.

Bakanlığımız Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü ve Şehitler Günü münasebetiyle yapılan  "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak" etkinliği kapsamında Çorum’dan Batuhan DEMİRÖZ tarafından getirilen şanlı bayrağımız Samsun Valisi Doç. Dr. Sayın Zülkif DAĞLI ve İl Müdürümüz Tekin Balcı katılımı ile gerçekleştirilen bir programla Sinop İline teslim edilmek üzere Özlem Nur DOĞAN tarafından teslim alındı.

Etkinlik ile vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilmesi, şehitlik makamının milli ve manevi yönünün gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlaması amaçlanmaktadır.