…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2019, Salı Samsun, Türkiye

Samsun'da Dünya Yaşlılar Günü Coşkuyla kutlandı


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü, Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevlerinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bafra 75. Yıl Huzurevi'nde gerçekleştirilen programa katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, "Yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Sizler ömrünüz boyunca topluma ve ülkeye güzel hizmetler yaptınız. Ülkemizi bu günlere getirdiniz. Şimdi sıra bizde. Sizin rahat bir yaşam sürmeniz için çok çalışıyoruz. Fırsatı bulunca da soluğu sizlerin yanında alıyor, hal hatırlarınızı soruyor, eksik yanlış var ise düzeltmeye çalışıyoruz. Amacımız sizleri memnun ve mutlu etmek. Unutmayın biz sizler için varız. Sizlere olan muhabbetimiz, samimiyetimiz yalnızca özel günler için değil günün her anı, yılın her günüdür. Çünkü Sizler, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizsiniz ve biz size verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü"nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yaşlılara çiçek takdim eden İl Müdürü Tekin Balcı, günün anısına yaşlılarla birlikte pasta kesti.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Ladik Kemal Kaplan, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde de çeşitli kutlamalar yapıldı.

Halk oyunu gösterileri, açık hava konserleri, semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim ve ilahi dinletilerinin yer aldığı programlarla yaşlılar günü dolu dolu kutlandı.