…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Nisan 2024, Pazartesi Samsun, Türkiye

ODES ve SED Çocukları ile İftar Yapıldı


Müdürlüğümüz Sosyal ve Ekonomik Destek(SED) hizmetinden yararlanan ve Okul Destek Projesi(ODES) kapsamında yer alan çocuklarımız ve anneleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Çiğdem Ünlü Çeber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin ve davetliler katıldı.

İftar programında çocuklar ve aileleri keyifli bir akşam geçirdi. Yemeğin ardından ilk olarak "Biz Birlikte Güçlüyüz" konulu kısa video gösterimi yapıldı. Ardından Bafra Sosyal Hizmet Merkezi'nden Okul Destek Projesi kapsamında hizmet alan çocukların "Hayalini Resmet" konulu çizimleri gezildi. Bafra Kaymakamı ve İl Müdürümüz tarafından çocuklara hediye kartı takdim edildi.

Gecenin sonunda Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Çiğdem Ünlü Çeber'e Bafra Çetinkaya Köprüsü'nün yer aldığı bir tablo hediye etti.