…
…
…
…
23 Temmuz 2024, Salı Ladik Samsun

Ladik İlçemizde Meslek Elemanı ve Yaşlı Bakım Elemanlarına Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri Kapsamında Eğitim Verildi


 

Ladik İlçemizde Meslek Elemanı ve Yaşlı Bakım Elemanlarına Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri Kapsamında “Alzheimer ve Demans Tanılı Hastalarda Bakım Önerileri” Eğitimi Verildi


İl Müdürlüğümüze bağlı Ladik kemal Kaplan Huzurevi’de görev yapan meslek elemanı ve yaşlı bakım elemanlarına Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri kapsamında “Alzheimer ve Demans Tanılı Hastalarda Bakım Önerileri” eğitimi verildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Alparslan Şahin tarafından Ladik Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime Ladik Kaymakamı Merve Kartal, İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, ilçe idari amirleri, huzurevi personellerimiz ve muhtarlar katıldı.

Tamamlanan eğitimin ardından İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü "Bakanlığımızın en önemli ilke ve hedeflerinden olan “Türkiye Yüzyılında Ailemiz İstikbalimiz” söylemiyle yolumuza devam ediyoruz. Amacımız, aile olmanın birlik ve beraberliğin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda sürdürülmesini sağlamaktır. Bu ilkeden hareketle bizler de İl Müdürlüğü olarak kuruluşlarımızda hizmet veren personellerimizin aile birliğinin güçlendirilmesine katkı sağlarken, diğer taraftan da mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla söyleşiler düzenlemekteyiz." dedi.

Ayrıca değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Sayın Prof. Dr. Hüseyin Alparslan Şahin Bey'e, Sayın Ladik Kaymakamı Merve Kartal Hanımefendi'ye ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederek Prof. Dr. Hüseyin Alparslan Şahin'e hediye olarak çiçek takdim etti.