…
…
…
…
…
17 Haziran 2019, Pazartesi

Ladik Huzurevinde Babalar Günü Kutlandı


Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Ladik Kemal Kaplan Huzurevi Müdürlüğünde “Babalar Günü” kutlandı.
 
Ladik İlçe Kaymakamı Sayın Harun Arslanargun ve eşi Sayın Tuğba Arslanargun, Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek ile birlikte Babalar Günü dolayısıyla programa katıldılar.
 
Huzurevi Müdürü Hasan Kalın, huzurevi sakinleri ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Kaymakam Harun Arslanargun ve eşi Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek ve babalar gününü kutladı. Yaşlılarımızla yakından ilgilenen Kaymakam Arslanargun ve eşi yaşlılara çiçek takdiminde bulundular. Kaymakam Arslanargun, fedakar babaların sadece Babalar Gününde değil her zaman gönüllerinin hoş tutulması gerektiğini, saygı ve sevgiyi en güzel şekilde göstermek gerektiğini vurguladı.
 
Eşi ile birlikte huzurevi sakinlerinin Babalar Gününe özel hazırlanan pasta kesimine eşlik eden Kaymakam Arslanargun, huzurevi sakinlerimiz ile tek tek ilgilenerek istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren Huzurevi sakinlerimiz, Kaymakam beye ve eşine teşekkür ettiler.  
 
Kaymakam Harun Arslanargun ardından Huzurevi’nde incelemelerde bulundu ve Kurum Müdürü Hasan Kalın’dan kurum ve yaşlılarımızla ilgili bilgi aldı.