…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Temmuz 2023, Perşembe Samsun, Türkiye

Koruyucu Aileler Yemekte Buluştu


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Samsun'daki Koruyucu Aileler için Samsunun 1 Gemisinde yemek programı düzenlendi.

Yemeğe; Samsun Vali Yardımcısı Vekili ve Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı M.Sabri Karaman ve koruyucu aileler katıldı.

Samsunum 1 Gemisinin denize açılmasıyla başlayan programda Samsun Vali Yardımcısı Vekili ve Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ile birlikte yemek öncesi Koruyucu Aileler ile sohbet edip, çocuklarla yakından ilgilendi.

Yemeğin ardından Samsun Vali Yardımcısı Vekili ve Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, koruyucu ailede büyüyen ve Tıp Fakültesini bitiren Dilara Akarsu'ya başarısından dolayı hediye takdim etti.
İl Müdürümüz Tekin Balcı ise Tıp Fakültesini bitiren Dilara Akarsu'nun Koruyucu Ailesi Nuran Yapıcı'ya "Çocuklarımıza sıcak bir yuvanın kapısını aralayarak aile sevgisini hissettirdiğiniz ve onlara hayata hazırlanmasında yol gösterici olduğunuz için teşekkür ederiz" yazılı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Programın ardından büyük aile fotoğrafı çektirildi.