…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2022, Salı Samsun, Türkiye

Kadınlar Günü Çeşitli Programlarla Kutlandı


İl Müdürümüz Tekin Balcı, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda çalışan kadın personeller ve Müdürlüğümüzden hizmet alan kadınlar ile bir araya gelerek Kadınlar Günü'nü kutladı.

Ardından İl Müdürlüğümüze bağlı huzurevlerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle programlar düzenlendi.

Samsun Huzurevi ve Yaşlı Bakım, Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlen program İl Müdürümüz Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Sultan Bulut’un katılımıyla gerçekleşti.

İl Müdürümüz Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı Sultan Bulut ve Kuruluş Müdürü Hakan Zeren tarafından kuruluşta kalan kadınlara karanfil verildi, ardından pasta kesildi.

Ladik Kemal Kaplan Huzurevi’nde düzenlenen program ise Kaymakam Ahmet Raşit Orhan, Belediye Başkan Vekili Orhan Yılmaz ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Kaymakam Ahmet Raşit Orhan, programa katılım sağlayan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak hediyelerini taktim etti.

Sosyal Hizmet Merkezlerimiz tarafından düzenlenen programlarda ise, pazar yerlerinde kendi mahsullerinin satışını yaparak geçimini sağlayan kadınların, şehit annelerinin ve engelli evde bakım hizmetinden faydalanan engelli kadınların Kadınlar Günü kutlandı.