…
01 Ekim 2021, Cuma Samsun, Türkiye

İl Müdürümüz Tekin Balcı'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı


Yaşlanmak aslında içinde bulunduğumuz zaman diliminde bir sorun değildir. Önemli olan, yaşamın sonlarına denk gelen bu önemli süreci doğru ve işlevsel biçimde yönetmektir. Bu bağlamda, yaşlılarımıza "yarın" kaygısı gütmeden yaşayabilecekleri bir hayat sunmak, en önemli görevimizdir.

Bu kapsamda Bakanlığımız, yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, ekonomik durumlarını iyileştirmek ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlamak için sosyal devlet anlayışı çerçevesinde çalışmalarını özveriyle yerine getirmekte ve yaşlılarımız için yeni politikalar üretmektedir.

İlimizde ise, Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmet veren huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerimizde, değerli büyüklerimize en iyi şekilde bakılmakta ve ihtiyaçları eksiksiz olarak giderilmektedir.

Yaşlılarımızı yalnızca bir gün değil, her zaman hatırlayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek özellikle pandemi döneminde bizim öncelikli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Gününü kutluyor, ellerinden öpüyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.