…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
26 Mart 2024, Salı Samsun, Türkiye

İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü Hane Ziyaretlerini Çarşamba'da Sürdürdü


İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, Çarşamba İlçesine bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak ilçe şehitliğini ziyaret eden İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, ardından Şehit Polis Mehmet Ayan'ın kabri başında okunan mevlid programına katıldı, ardından Şehit Mustafa Öztürk ve Şehit Murat Arslan'ın kıymetli ailelerini ziyaret etti.

SED ve Engelli Evde Bakım Ailelerine Ziyaret

Daha sonra Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zekai Varol ile birlikte Müdürlüğümüzden sosyal ekonomik destek ve engelli evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret eden İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, ziyaretlerde çocuklara hediyeler takdim ederek onlarla keyifli vakit geçirdi.

Çarşamba Huzurevi'nde İftar Programı Yapıldı

Gündüz programlarının ardandan İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ile birlikte Samsun Çarşamba Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Şehit Ailesine Ziyaret

Yaşlılarla gerçekleştirilen iftar programınını ardından İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek ile birlikte 4 Mart 2024 tarihinde dur ihtarına uyamayan şüpheli aracın çarpması sonucu şehit düşen Polis Memuru Orhan Mutlu'nun ailesini ziyaret etti.