…
16 Temmuz 2021, Cuma Samsun, Türkiye

FLO Mağazacılığa Teşekkür Belgesi


Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda koruma ve bakım altında bulunan çocukların ve yaşlıların ihtiyaçlarını karşılanması noktasında destek veren FLO Genel Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy'u makamında ağırladı.  

FLO Mağazacılığın güzel bir organizasyon ile Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan çocuk ve yaşlıların ayakkabı ve terlik ihtiyacını karşıladığını belirten İl Müdürü Tekin Balcı, FLO Mağazacılığın sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmaları çok yararlı bulduklarını belirterek, gösterdikleri hassasiyetten ötürü Genel Müdür Mehmet Tahir Bayraksoy'a ve onun nezdinde FLO Mağazacılık sahiplerine teşekkür etti.

Ardından İl Müdürü Tekin Balcı, Samsun Valisi Doç. Dr. Sayın Zülkif Dağlı tarafından imzalanan Teşekkür Belgesini Mehmet Tahir Bayraksoy'a takdim etti.

Nazik davet ve şahsına verilen teşekkür belgesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı'ya ve onun nezdinde Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya teşekkürlerini sunan Genel Müdür Mehmet Tahir Bayraksoy ise, FLO Mağazacılığın hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun pek çok kesiminden ihtiyaç sahibi insana destek olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtti.