…
…
…
…
…
…
…
17 Mayıs 2023, Çarşamba Çarşamba, Samsun- Türkiye

Çarşamba'da Aile Haftası Programları Düzenlendi


Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından alınan kararla ailenin korunması ve güçlendirilmesi amacıyla 1994 yılından itibaren her yıl 15 Mayıs tarihi "Aile Günü”, bugünün içinde yer aldığı hafta ise "Aile Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Aile, toplumun özelliklerini taşıyan, anne-baba ve çocuklardan oluşan en küçük sosyal birimdir. Sağlıklı nesillerin gelişimi ve çocuğun güvenli bir ortamda yetişmesi için en ideal yaşam alanı olan aile güçlü toplumların varlığına destek verir.

Aile haftası etkinlikleri kapsamında Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Sosyal Çalışmacı Çiğdem Yeşilyurt tarafından sunulan "Ailenin Önemi ve Aile Haftası" konulu programa ve kurum personelleri ile yapılan toplantıya katıldı.

Toplantı sonrası Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek ve Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zekai Varol ile birlikte Çarşamba ilçesinde 63 yıllık evli olan Nahide-Refaettin Tekinkuş çiftini ziyaret etti.