…
…
…
…
24 Ocak 2020, Cuma İlkadım, Samsun -Türkiye

Başarılı öğrencilere telefon ve tablet hediye edildi


Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, kurumlarından sosyal ve ekonomik destek alan başarılı öğrencilere Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hediye olarak gönderilen tablet ve telefonları verdi.

Samsun’da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden sosyal ve ekonomik destek alan 17 başarılı öğrenci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

İlkadım Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda çocuklara ödüllerini Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı verdi. Programda ailelere ve çocuklara hitap eden İl Müdürü Balcı, “Bizler, çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olarak görmekteyiz ve gayemiz siz çocuklarımıza daha güzel, daha huzurlu bir dünya bırakabilmektir. Müdürlük olarak çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe en iyi şekilde hazırlamak bizim en önemli vazifelerimizden biri. Çocuklarımız da yarın aynı şuurla diğer çocuklarımıza rehberlik edecekler. Bizler öncelikle çocuklarımızın aile yanlarında büyümelerini, aile olarak yetişmelerini önemsiyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın aile yanında kalması için sizlere verdiğimiz gibi sosyal ekonomik destek veriyoruz. Sosyal ekonomik destek hizmetini 2019 yılı sonu itibariyle Samsun’da 2 bin 246 çocuğumuza ulaştırdık.” diye konuştu.