…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Kasım 2021, Cumartesi Samsun, Türkiye

Bakanımız Sayın Derya Yanık İlimizi Ziyaret Etti


Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere İlimizi ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık, Doğa Çocuk Evini, Samsun Çocuk Destek Merkezi ve Samsun Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık, Samsun'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret eden Bakanımız Sn. Derya Yanık, Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile birlikte, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığının 18 yıldır düzenli olarak her ayın son cumartesi günü tüm şehitlerimiz için düzenlediği Mevlid-i Şerif programına katıldı. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından Doğa Çocuk Evinde kalmakta olan çocukları ziyaret eden Bakanımız Sn. Derya Yanık, daha sonra Şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Çalışkan'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Daha sonra Samsun Çocuk Destek Merkezi ile Samsun Huzurevi ve Yaşlı Bakım, Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Bakanımız Sn. Derya Yanık, yaşlılar ile sohbet edip, bocce oynadı. Akabinde Samsun İl Müdürlüğü çalışanları ile toplantı gerçekleştiren Bakanımız Sn. Derya Yanık, Tokat İlindeki programa katılmak üzere ilimizden ayrıldı.