…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Temmuz 2022, Çarşamba Samsun, Türkiye

Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran İlimizi Ziyaret Etti


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için ilimizi ziyaret etti. İlk olarak Çarşamba İlçesi’ne yeni kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran, burada koruma ve bakım altında bulunan engellilerle vakit geçirerek, onlara hediye takdim etti. Ardından yapımı yeni tamamlanan Çarşamba Huzurevi Binasında incelemelerde bulundu.  Çarşamba temaslarından Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran’a Çarşamba Kaymakam Vekili Metin Maytalman, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran, daha sonra Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcıları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Samsun Valiliğini ziyaret eden ve şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Son olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın Rıdvan Duran’a Samsun ziyaretinde İl Müdürü Tekin Balcı eşlik etti.