…
…
…
…
15 Eylül 2022, Perşembe Samsun, Türkiye

ASDEP Personeline Oryantasyon Eğitimi Verildi


Bakanlığımızın Aile ve Sosyal Destek Projesi (ASDEP) kapsamında Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan 80 meslek elemanına oryantasyon eğitimi verildi.

Müdürlüğümüze bağlı Samsun Huzurevi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime İl Müdürümüz Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak, 7 Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ve 80 ASDEP personeli katıldı.

Eğitim öncesi personellere hitap eden İl Müdürümüz Tekin Balcı, ASDEP’in aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması noktasında sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir program olduğunu belirterek, “ASDEP personellerimiz vesilesiyle vatandaşın taleplerini hanelere giderek tespit ediyoruz. Artık sosyal yardımlar talep odaklı olmaktan çıktı ve arz odaklı hale dönüştü. Amacımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve hizmeti en iyi şekilde vatandaş ile buluşturmaktır.” dedi.