…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Şubat 2024, Cumartesi Samsun, Türkiye

2023-2024 Voleybol Turnuvasının Şampiyonu 19 Mayıs ÇES


Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü ve İl Müdürlüğümüz organizasyonunda, bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik olarak 100.Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 2023-2024 Voleybol Turnuvası’nın galibi 3-2’lik skorla 19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi oldu. 

Bakanlığımız ve Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Başkanlığı arasında imzalanan 26.10.2015 tarihli işbirliği protokolü uyarınca; taşra teşkilatında görev yapan personelin motivasyonunun arttırılması ve kaynaşmaların sağlanması amacıyla Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü ve İl Müdürlüğümüz organizasyonunda bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik 100.Yıl etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi. Voleybol Turnuvasının şampiyonu finalde Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi’ni 3-2’lik skorla yenen 19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi oldu. Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi ikinci, Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi üçüncü, Atakum Çocuk Evleri Sitesi ise dördüncü oldu.

Takımları tebrik ederek kupaları takdim eden İl Müdürümüz Kemal Gümrükçü, "Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personelimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bu turnuvanın gayesi birlik ve beraberliğimiz güçlendirmek, arkadaşlarımızın birlikte güzel vakit geçirmesi, tanışması ve kaynaşmasıydı. Sportmence gerçekleştirilen turnuva için, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, katılım sağlayan ve destek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.