…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Aralık 2019, Pazartesi İlkadım, Samsun-Türkiye

2019 Yılı Voleybol Turnuvasının galibi ÇEKOM


Samsun ASP Spor Kulübü ve İl Müdürlüğümüz organizasyonunda bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik olarak gerçekleştirilen “100. Yıl Voleybol Turnuvası-2”nın galibi 3-2’lik skorla Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi karşısında üstünlük sağlayan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi oldu.

Bakanlığımız ve ASP Gençlik ve Spor Kulübü başkanlığı arasında imzalanan 26.10.2015 tarihli işbirliği protokolü uyarınca; taşra teşkilatında görev yapan personelin motivasyonunun arttırılması ve kaynaşmaların sağlanması amacıyla Samsun ASP Spor Kulübü ve İl Müdürlüğümüz organizasyonunda bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik “100. Yıl Kurul Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvası-2” düzenlendi. Düzenlenen turnuvada birinciliği Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi göğüslerken, Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi ikinci, Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi üçüncü, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ise dördüncü oldu.

Dördüncü olan Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kupasını Samsun Çocuk Destek Merkezi Müdürü Sevil Bilasa, üçüncü olan Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin kupasını Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zekai Varol, ikinci olan Çarşamba Sosyal Hizmet Merkezi’nin kupasını Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Musa Öncül, birinci olan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nin kupasını ise İl Müdürü Tekin Balcı verdi.

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Tekin Balcı, "Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik yapılan turnuvanın kazanmak ya da başarı gibi bir gayesi yok. Amacımız, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, arkadaşlarımızın birlikte güzel vakit geçirmesi, tanışması ve kaynaşmasıydı. Sportmence gerçekleştirilen turnuva için, başta turnuvanın düzenlenmesinde büyük emeği olan İl Müdür Yardımcım Yüksel Kıyak, salon sorumlularına ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yeni bir turnuvada tekrar görüşmek dileğiyle" dedi.