…
…
…
…
…
…
…
…
24 Ekim 2019, Perşembe Atakum, Samsun-Türkiye

2019 Yılı Voleybol Turnuvamız başladı


100. Yıl Voleybol Turnuvası adı ile 2018 yılında düzenlemeye başladığımız kuruluşlar arası voleybol turnuvamızın 2.si 23 Ekim 2019 tarihinde başladı.

Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun ASP Spor Kulübü organizasyonunda gerçekleştirilen 100. Yıl Kuruluşlar Arası Voleybol Turnuvasının 2.si 23 Ekim 2019 tarihinde Yaşar Doğu Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi kampüsünde bulunan Müdürlüğümüze ait kapalı spor salonunda saat 18.30'da başladı. İlk karşılaşma İl Müdürlüğü ile Samsun Çocuk Destek Merkezi arasında gerçekleşti. Karşılaşmada İl Müdürlüğü, Samsun Çocuk Destek Merkezi'ni 3-0 mağlup etti.

Gecenin ikinci karşılaşması Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile 19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi arasında gerçekleşti. Kıyasıya geçen mücadeleyi 3-2 Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi kazandı.

Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Tekin Balcı, "Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda görev yapan personele yönelik yapılan turnuvanın kazanmak ya da başarı gibi bir gayesi yok. Amacımız, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, arkadaşlarımızın birlikte güzel vakit geçirmesi, tanışması ve kaynaşmasıdır. Sportmence gerçekleşen bir turnuva olmasını diliyor, tüm takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.