…
…
…
…
…
…
23 Mart 2023, Perşembe Hendek,Sakarya

TERAPİ NİTELİĞİNDE YAŞLILARA SAYGI HAFTASINI HUZUREVİMİZDE KUTLADIK


İl Müdürlüğümüze bağlı Hendek Melek Nişancı Huzurevi tarafından “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında bir program düzenledi.

18–24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen programa Sakarya Vali Yrd. Sn. Selda DURAL başta olmak üzere, Adapazarı Belediye Başkan Yrd. Hilmi KIZILCIK, , Hendek Belediye  Başkanı Turgut BABAOĞLU,  İl Müdürümüz Musa ZOR,  Hendek ilçe protokolü, kuruluş müdürleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını  Hendek Melek Nişancı Huzurevi Müdürü Fatma Nurdan AVCI yaptıktan sonra Vali Yrd. Sn. Selda DURAL konuşmalarına yaşlılara olan bağlılık duygularımızın belirli tarihlerle sınırlı olmaması gerektiğini belirterek, Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Programda Huzurevi sakinleri tarafından ritim çalışması sergilendi ve huzurevi sakinlerinden Şair Şakir ALİMOĞLU’nun  Hendek Belediyesinin desteği ile basılan “Şiir Gözler “ adlı kitabının tanıtımı yapıldı ve imza günü  düzenlendi. Ardından yaşlılarımızla birlikte pasta kesildi. Değerli Protokol üyeleri yaşlılarla teker teker ilgilenerek yaşlılara hediyeler verdi ve huzurevindeki yaşlılarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek program son buldu.