…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Temmuz 2019, Çarşamba

Sinan ŞİMŞEK’den ‘Karne Şenliği Konseri’


Sakarya Valiliği, Adapazarı Belediyesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ile müşterek ‘Karne Şenliği Konseri’ düzenlendi.

İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk kuruluşlarımızda kalan çocuklarımız ve şehrimizdeki tüm öğrenciler onuruna, Orhangazi Kültür Merkezi’nde Sinan ŞİMŞEK ve müzik grubu tarafından ‘Karne Şenliği Konseri’ verildi. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen organizasyona, Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU, Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Fatih ÇELİKEL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, İl Müdür Yardımcımız Sn. Yasemin TURAN ve Çocuk Kuruluşlarımızda kalan çocuklarımız ve şehrimizdeki öğrenciler katıldı.

Konser etkiliğini arasında, çocuk kuruluşlarımızda kalan takdir belgesi alarak başarı sağlayan çocuklarımıza protokol tarafında telefon ve tablet hediyeleri takdim edildi.

Etkinlik sonunda İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR,  organizasyonun gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan Adapazarı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU’ ya duyduğu minneti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Çocuklarımızın yoğun geçen bir akademik yıl sonunda karne sevincini paylaşan ve güzel bir akşam geçirmelerine sebep olan Sinan ŞİMŞEK ve ekibine de ayrıca teşekkürlerini sunan İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.