…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Temmuz 2024, Perşembe Sakarya,Adapazarı

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan TALAY Son Yolculuğuna Uğurlandı


Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın cenazesi toprağa verildi.

Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirilen törenin ardından getirildiği Yorgalar Mezarlığı morgundan alınan şehidimiz Bahadır Rıdvan TALAY’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Evinin önünde helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, cenaze töreni için Güneşler Merkez Camisi'ne götürüldü.

Camide düzenlenen törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın taziye mesajı ve şehidin özgeçmişi okundu. İl Müftüsü Mehmet AŞIK tarafından ikindi vakti kıldırılan namazının ardından Güneşler Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sakarya Valisi Yaşar KARADENİZ, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İNCİ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan YAVUZ, Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin DURAN Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf ALEMDAR, Türk-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekeriya SELAMET, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda  vatandaş katıldı.

Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.