…
…
…
…
…
…
…
04 Temmuz 2019, Perşembe

Kıbrıs Barış Harekatı Gazilerimizden Vefat Edenlerin Eşlerine Madalyaları Takdim Edildi


Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan ilimiz merkez ilçe gazilerimizden vefat edenlerin aileleri, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR tarafından ziyaret edilerek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ve Beratları gazilerimizin eşlerine takdim edildi.

İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR’ a, Şehit Gazi Birim Sorumlusu İl Müdür Yardımcımız Sn. Yasemin TURAN’ ın eşlik ettiği ziyaretlerde, kahramanca savaşarak mücadele eden gazilerimize KKTC tarafından gönderilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Mücadele Madalyası ve Beratları vefat eden gazilerimizin eşlerine takdim edildi.

Kıbrıs'ta kardeşlerimiz barış içinde hür bir şekilde yaşayabiliyorlarsa sebebinin Harekatta vatan bütünlüğü ve milletimizin huzuru için şehit düşen ve gazilerimizin destansı mücadelelerinin olduğunun altını çizen İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, kutsal değerler uğrunda mücadele ederken yaralanan veya bu uğurda canını ortaya koyarak mücadele eden kişilerin ailelerine misafir olmaktan duyduğu kıvancı dile getirdi. Fedakarlığın ne olduğunu gösteren bu şanlı ruha sonuna kadar sahip çıkılacağını belirten İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, ‘Bizlerin kalplerinde bu ruhun yaşamasını sağlayan siz değerli büyüklerimize daima minnet ve şükran duyacağız’ şeklinde konuşmasının ardından vefat eden gazilerimizin eşlerine madalyalarını takdim etti.