…
…
…
…
…
…
23 Şubat 2022, Çarşamba Adapazarı,Sakarya

ERİŞİLEBİLİRLİK ARTIK DAHA GÖRÜNÜR


     Sakara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda ‘Erişilebilirlik Logosunun Tanıtım Töreni ‘ ile ilgili 22.02.2022 tarihinde saat 11.30 ‘da Bakanlığımız üzerinden 81 ildeki İl Müdürlükleri ile eş zamanlı olarak çevrimiçi görüşme gerçekleştirildi.     

     Toplantıya Sakarya Vali Yardımcısı Sn. Selda DURAL Başkanlığında, Sakara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR,  İl Md. Yrd.  Sn. Ahmet HAMARAT Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Sn. Yusuf SÖĞÜTDELEN, PTT Bölgesi adına Sn. Siber AKIL, İŞKUR İl Müdürlüğü adına Sn. Erkan ARAS katılım sağladı.

      Birleşmiş Milletler tarafından tasarlanan Erişilebilirlik Logosunun Tanıtımı ile ilgili sunumu Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Biriminden sorumlu Sakara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Sn. Ahmet HAMARAT üstlendi.

     Erişilebilirlik Logosunun Tanıtım sonrası Vali Yrd. Sn. Selda DURAL tarafından erişime açık olan resmi ve özel kurumlara bayrak ve Logolu etiket takdim etti. Erişilebilirlik Logolu bayrak Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR tarafından Vali Yrd. Sn. Selda DURAL önderliğinde misafirler ve katılımcılar eşliğinde İl Müdürlüğümüz Hizmet binası önünde bayrak göndere çekilerek tören sonlandırıldı. 

 

 

 

 

ERİŞİLEBİLİRLİK LOGO BASIN BİLGİ NOTU