…
…
…
…
10 Mart 2022, Perşembe Sakarya-Adapazari-Karaman

ÇOCUKLARIMIZ MÜNAZARADA


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’mızın sunmuş olduğu sosyal hizmet modellerinden faydalanan çocukların özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak, fikir üretme ve problemlere çözüm bulma yeteneklerini geliştirmek, herhangi bir konuda mantık yürütme, araştırma yapma, düşüncelerini savunacak kanıtlara ulaşma ve istatistikî bilgiler yoluyla savunma becerilerini geliştirmesine ortam hazırlanması amacıyla çocuk kuruluşlarımız arasında münazara yarışması planlanmıştır.

Bu amaçla ilimizde 09 Mart çarşamba günü Müdürlüğü’müze bağlı Arifiye Çocuk Evleri sitesi, Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi arasında münazara yarışması gerçekleştirildi. Münazara Yarışması İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde üç oturumda gerçekleştirildi. Münazaraya Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU, İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, Çocuk Hizmetleri Biriminden sorumlu İl Müdür Yrd. Sn. Elif CİVAN YÜCE, Şb. Müdürü v. Sn. Ergün ORUÇ, Kuruluş Müdürlerimiz ve birçok misafir katıldı.

Teknoloji Bağımlılığı konulu yarışmada İnternet ve Sosyal Medya Fert ve Toplumdaki Zararları münazara edildi. Münazaranın kazananı jüri tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan gençlerimiz oldu. Kazananlara hediyelerini ve katılım sağlayanlara belgelerini Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU ve İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR takdim etti.

Katkılarından dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU’ ya teşekkür ediyoruz.