…
11 Kasım 2019, Pazartesi Sakarya, Türkiye

“Bugün Fidan Yarın Nefes” Projesi Fidan Dikim Töreni


“Bugün Fidan Yarın Nefes” Projesi Fidan Dikim Töreni

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ‘Bugün Fidan Yarın Nefes’ sloganı ile başlatılan ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ülkemizin dört bir yanında 1 milyondan fazla fidan dikimi gerçekleştirilirken ilimizde de binlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene İlimiz Valisi Sn. Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte; Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Çiğdem Erdoğan Atabek, Garnizon Komutan Vekili P. Alb. Salih Üstündağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Vali Yardımcıları Erdoğan Ülker ve Abdul Rauf Ulusoy, Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Musa Zor, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, daire müdürleri, STK temsilcileri, basın mensupları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bugün Fidan Yarın Nefes projesine İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımız olarak yaklaşık 75 kişi ile katılım sağlandı. Gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde çocuklarımız ve engellilerimiz de kendileri için birer fidan diktiler. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor etkinlik sırasında katılımcılarla ilgilenerek fidan dikmelerine yardımcı oldu.