…
…
…
…
…
10 Mart 2023, Cuma Sakarya,Arifiye

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ve AFET SONRASI PSİKOSOSYAL DESTEK


            Kadınların birlik beraberlik ve dayanışmasının sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremden etkilenen ve Arifiye ilçesinde bulunan Muhammet  Fatih Safitürk KYK yurdunda konaklayan 600 kişi kadar kadın misafirlerimize yaralarını bir nebze de olsa sarmak, deprem felaketinin olumsuz etkilerini olabildiğince azaltmak ve hayata daha sıkı bir şekilde birlik ve beraberlik içinde yeniden tutunmak  amacıyla moral ziyareti gerçekleştirilmiş ve içinde kişisel bakım ürünlerininde olduğu çeşitli hediyeler takdim edilmiştir. Gerçekleştirilen ziyarette, depremzede kadınlarımıza, Psikojik Danışman Melike MESTANLI’nın “Afet sonrası Psikososyal Destek” içerikli sunumu ile hazırlanan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” anlam ve önemine vurgu yapılmıştır.

            Programa İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR ve değerli eşi Derya Zor hanımefendi beraberinde Vali Yrd. Sn. Selda DURAL, Arifiye Kaymakamı Sn. Bekir DINKIRCI, SESOB Başkanı Sn. Hasan ALİŞAN, Ticaret İl Müdürü Sn. Emre ATMACA, Adapazarı Belediyesi Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU’nun kıymetli eşi Sn. Elveda IŞIKSU hanımefendi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Yasemin TURAN, Adapazarı Belediye Başkan Yrd. Sn. Nilgün AKMAN, Kuoförler Güzellik Salonları Odası Başkan v. Özlem AKYEL ve ilçe protokolü katılmışlardır.

            İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için Devletimizin tüm imkânlarının kendilerinin hizmetinde olduğunu ifade ederek, hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik etmişlerdir.