…
…
…
…
…
06 Aralık 2021, Pazartesi Adapazarı,Sakarya-Türkiye

Bizim İçin Asla Engel Yok Her Zaman Beraber Olmaya Devam


İl Müdürlüğümüze bağlı Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi tarafından Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU ‘nun desteği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde düzenlenen programa İlimiz Vali Yrd. Sn. Selda DURAL, Adapazarı Belediyesi Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden sorumlu İl Md. Yrd. Sayın Ahmet HAMARAT, öğretmenler, engelliler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program koruma ve bakım altında bulunan engelliler tarafından seslendirilen şarkılar, halk oyunları gösterisi büyük beğeni aldı.

Çekilen toplu fotoğrafın ardından Vali Yardımcımız Sn. Selda DURAL, Adapazarı Belediye Başkanı Sn. Mutlu IŞIKSU, İl Müdürümüz Sn. Musa ZOR ve protokol üyeleri  Gündüzlü Bakım  Rehabilitasyon ve Aile Danışma  Merkezinde koruma ve bakım altında bulunan engelliler tarafından hediyelerini aldıktan sonra engellilerimizi tebrik ederek çalışmalarda başarılar dilemişlerdir.