…
…
…
13 Mayıs 2024, Pazartesi Çankaya/ANKARA

Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan ERYILMAZ Bakanlığımız Taşra Teşkilatında Satın Alma İşlemlerini Yürüten Personele Yönelik İhale Mevzuatı Eğitiminde Açılış Konuşması Yaptı


Satın alma ve mali konularda uygulama birliğini sağlamak ve tereddütleri gidermek için Bakanlığımız Taşra Teşkilatında satın alma işlemlerini yürüten personel ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezinde, hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

Hizmet içi eğitime, Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan ERYILMAZ, Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut ASLAN ile Strateji Geliştirme Başkanlığında görevli Daire Başkanları katıldı.

Genel Müdürümüz Hamza Gökhan ERYILMAZ; “Hepimiz, genciyle yaşlısıyla büyük bir Türkiye ailesiyiz. Bu ailenin hiçbir ferdini diğerinden ayırmıyor, herkesin iyiliği, sağlığı ve huzuru adına gayret sarf ediyoruz. İnşallah; geçtiğimiz on bir ay boyunca olduğu gibi önümüzdeki süreçte de yine sizlerle işbirliği içerisinde, kurumsal aidiyeti her an gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” vurgusunda bulundu.

Hizmetlerin kesintisiz ve etkin şekilde yürütülmesi için alım süreçlerinin de doğru ve eksiksiz bir biçimde tamamlanmasının önemli olduğunu vurgulayan ERYILMAZ; çalışma arkadaşlarımızın mevzuat ve uygulamadaki güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmasının elzem olduğunu düşündüğünü belirtti.

Tüm çalışma arkadaşları ile hep bir arada olduklarını dile getiren ERYILMAZ, şunları söyledi: " Bakanlığımız; şehit yakını, gazi, kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli, ailenin ve toplumun her bir bireyinin huzur, mutluluk ve refahını önceleyen politika ve hizmetleri uygulamaktadır. Sayın Bakanımızın, “bizler aynı amaç doğrultusunda hareket eden bir bütünün parçalarıyız” demecinden yola çıkarak; kaynaşma ve bütünleşmenin temelini aile anlayışı ve samimiyetle yaptığımız kapsayıcı hizmet ve çalışmalarda gördük. Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında hizmet veren çalışma arkadaşlarımızın, bütün meselelerine hep insaniyet çerçevesinde baktık.

Altmış ilden yüz yirmi katılımcı ile gerçekleştirilen eğitim iki gün sürecek.