…
…
…
…
…
13 Ekim 2020, Salı osmaniye

Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu


         Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti. İl Müdürümüz Hamit Coşkun ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Sayın Valimiz Yılmaz, Müdürlük birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

         Sayın Valimiz Yılmaz’a ziyareti sırasında İl Müdürümüz Hamit Coşkun tarafından brifing verildi. Şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, yaşlılar, kadın ve çocuklara hizmet verdiklerini ifade eden İl Müdürümüz Coşkun, sunduğu brifingde; Kuruma bağlı hizmet veren Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Osmaniye, Kadirli ve Düziçi Sosyal Hizmet Merkezleri, Özden Huzurevi, Vali Celalettin Cerrah Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesi, Çocuk Evi Koordinasyon Merkezi, Kadın Konukevi ile Kadirli Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında detaylı bilgi verdi. Devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi veren İl Müdürümüz Coşkun, ilimize en iyi hizmeti verme gayreti içinde olduklarını kaydetti.

         Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından İl Müdürümüz Hamit Coşkun ve Kurum personeline çalışmalarında başarılar dileyerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzden ayrıldı.