…
…
…
27 Ekim 2020, Salı Osmaniye

Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Eşi Şenay Yılmaz, Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Halis Özcengiz’in Ailesini Ziyaret Etti


        Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi, 21.09.2017 tarihinde Hakkâri İli Yüksekova İlçesi Buzullar bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu şehit olan Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Halis Özcengiz’in ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürümüz Hamit Coşkun da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

       Şehidimizin eşi Esra Özcengiz ile bir süre görüşen Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, başsağlığı ve sabır dileklerini ileterek, “Bize şehitlerimizden kıymetli bir emanet olan şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Şehidimizin mekânı cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet; hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

       Şehidimizin eşi Esra Özcengiz, Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarına ziyaretleri için teşekkür ettiler. Ziyaret sonunda Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve Eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi tarafından Şehidimizin eşine Kur’an-ı Kerim ve Bayrağımız takdim edildi.