…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Kasım 2019, Cuma

İSPANYOL ULUSAL AJANSI’NDA OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ VE İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TANITILDI


          Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. S. Erkan Eroğlu ve İl Müdürümüz Hamit Coşkun, İspanyol Ulusal Ajansı’nın finanse ettiği projede İlimiz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve İl Müdürlüğümüzü anlattılar.

          Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile Osmaniye Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün ortak olduğu ve İspanyol Ulusal Ajansı’nın finanse ettiği “Strategies & Tools to Nurture Self-Confidence in Adolescents with Fewer Opportunities” isimli proje 28 Ekim 2019 ile 1 Kasım 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid kentinde düzenlendi.

         Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ü temsilen projeye katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu proje kapsamında düzenlenen toplantıda 12 ülkeden katılan 60 kişilik uzman heyete Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, projede yer alan İl Müdürümüz Hamit Coşkun ise İlimizi ve İl Müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

         Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ve İl Müdürümüz Hamit Coşkun daha sonra İspanya’nın Madrid kenti ve çevresine radyo yayını yapan Antena Cemu radyosu programına katılarak dinleyicilerle Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri ve İlimizle ilgili bilgiler paylaştılar.