…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Ekim 2020, Salı osmaniye

Çocuklar, “Sıfır Atık Projesi” Kapsamında Atık Materyalleri Sanat Eserine Dönüştürdüler


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin Himayelerinde başlatılan, İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ın eşi Şenay Yılmaz Hanımefendinin desteği ile Yüksel Özden Çocuk Evleri Sitesinden hizmet alan çocuklarımız atık materyalleri sanat eserine dönüştürdüler. Çocukların, el emeği ürünlerinden oluşan serginin açılışı, Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz Hanımefendi tarafından yapıldı. Açılışta İl Müdürümüz Hamit Coşkun da yer aldı.

 

Yüksel Özden Çocuk Evlerinde düzenlenen Sergideki atıklardan dönüştürülmüş el emeği ürünleri tek tek inceleyerek, çocuklarla sohbet eden Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, “Evlatlarımızın ellerinde atıklar sanat eserine dönüşmüş. Bu atıkların değerlendirilmesi çevremiz açısından çok önemli. Tüm evlatlarımızı bu güzel çalışmalarından dolayı kutluyor, onlara başarılı, mutlu bir gelecek diliyorum. Emeklerine sağlık.”diye konuştu. Sıfır Atık Projesini çok önemsediğini de belirten Sayın Valimiz Yılmaz, projenin ilimizde en etkin şekilde uygulanması için çalıştıklarını kaydetti.

 

Çocuklar, Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz Hanımefendiye Sergilerinde, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.