…
…
04 Mart 2021, Perşembe Niğde, Türkiye

Şefkat Kelebekleri


ŞEFKAT KELEBEKLERİ PROJESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

İl Müdürlüğümüz tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliğinde bağlı kuruluşumuz Çocuk Destek Merkezimizde yaşamlarını sürdüren kız çocuklarımıza yönelik Şefkat Kelebekleri Projesi hazırlanmıştır.

Valilik Makamı’nda Sayın Valimiz Yılmaz ŞİMŞEK’in Başkanlığı’nda gerçekleştirilen imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin KAR ve İl Müdürümüz Harun KOCA tarafından Sayın Valimize proje uygulamalarına ilişkin kısa bilgi verilmiştir.

Proje ile çocuklarımızın hayatı daha pozitif yönde algılamalarının sağlanması, kendilerinin olumlu yönlerini ve içsel potansiyellerini fark edebilmeleri açısından destekler sunulması ve bu yönlerini geliştirmeleri açısından  psikolojik güçlendirme uygulamasının başlatılması amaçlanmaktadır.

Şefkat Kelebekleri Projemizin 8 oturum grup çalışması ile 2 oturum psikoeğitim uygulaması olmak üzere toplam 10 oturumdan oluşturulması planlanmaktadır.

Sözkonusu imza töreninde, Proje Koordinatörleri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nalan GÖRDELES BEŞER ve Niğde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Şefik DENİZ de hazır bulunmuşlardır.