…
20 Aralık 2019, Cuma Muş-Türkiye

Engelli ve Yaşlı Vatandaşlarımıza müjde


          Engelli ve Yaşlı Vatandaşlarımıza müjde..Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yönelik Muş Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi açılıyor.Muş Merkezde hizmet verecek olan merkezimiz,engelli ve Yaşlı bireylerin hayata daha sıkı tutunarak rehabilite olmalarını sağlayacaktır.

         32 kapasiteli olarak hizmet verecek olan merkezimiz Engelli ve Yaşlı bireylerimizin bakımlarının yanı sıra uzman personel eşliğinde hobi kursları,etkinlikler,konserler,toplantılar aracılığıyla sosyalleşebilmeleri sağlanacak.

        Merkezler mesai saatleri içinde çalışacak olduğundan gün boyunca engelli veya yaşlı yakını olan ailelere rahat bir nefes aldıracak ve kendilerine de vakit ayırabilmelerine olanak sağlayacak.Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla engelli veya yaşlı yakınlarını emanet edebilecekleri merkezler ücretsiz olarak hizmet verecektir.

        Bu hizmet modelinin oluşmasında bizdeb desteklerini eksik etmeyen ve Ankara ayağında bire bir görüşerek yatırımın oluşmasını sağlayan Sayın Valimiz Doç.Dr.İlker GÜNDÜZÖZ ve Sayın Millet vekilimiz Mehmet Emin ŞİMŞEK'e teşekkür ederiz.