…
…
…
…
…
08 Ağustos 2022, Pazartesi Muğla,Türkiye

YENİ GÖREVE BAŞLAMA HEYECANI YAŞAYAN PERSONELLERE BİLGİLENDİRME VE UYUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ


İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI'nın sunumuyla İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda ilk atama heyecan personellerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İl Müdürlüğü konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gerçekleştirilen tanışma programına İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcılarımız Özgür KIRMIZITAŞ, İsa UMUT ve yeni atanan personellerimiz katıldı.
İlk defa kamu görevlisi olarak göreve başlayan personellerimizin yeni görevlerine uyumlarını kolaylaştırmak, çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI; "Toplumun dezavantajlı kesimlerine hizmet veren kamu çalışanları olarak vatandaş odaklı etik ilkeler doğrultusunda iletişime açık, mazeret üretmeden sorunun değil çözümün parçası olarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmak en büyük sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğun farkında, mevzuat hükümlerine uygun görev ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Yeni görevinizin Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Program toplu aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.