…
…
…
…
…
…
…
…
20 Mayıs 2023, Cumartesi Muğla, Türkiye

MUĞLA SEMALARI UÇURTMALARLA RENKLENDİ.


İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI Muğla Üniversitesi'nde düzenlenen “Uçurtma Şenliği”ne katıldı.

 

Muğla Valiliği himayelerinde İl Müdürlüğümüzün koordinesinde  20.05.2023 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ay Işığı Parkında düzenlenen etkinliğe İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcımız İsa UMUT, Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mahir ÖZOĞLU, Çocuk evlerinde kalan çocuklarımız, huzurevi yaşlılarımız, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gönülleri ve vatandaşlarımız katıldılar.

 

Uçurtma şenliğinde çocuklarımız ve yaşlılarımızla yakından ilgilenen İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI çocuklarımızla bir çok etkinliğe katıldı.

 

Şenlik sonunda İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI: “Uçurtma çocuklarımız için her zaman özel bir yere sahiptir. Muğla semalarını bugün çocuklarımızın uçurtmalarıyla renklendirdik.Rüzgâra karşı koyan ve gökyüzünde özgürce süzülen uçurtmaların verdiği mutluluğu çocuklarımızla paylaşmak için Uçurtma Şenliği düzenledik aynı zamanda farklı etkinliklerle de çocuklarımızın ve yaşlılarımızın sosyal yaşama uyum sağlamaları için güzel bir fırsat oldu. Nesillerimizi böyle etkinliklerle bir araya getirmeye devam edeceğiz.” dedi.