…
…
…
…
…
…
…
…
11 Mayıs 2022, Çarşamba Muğla,Türkiye

SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerimiz devam ediyor.
Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde İl Müdürlüğümüz Koordinesinde gerçekleşen etkinliğe İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcımız Seda CESUR, STKlar ,özel gereksinimli bireylerimiz,aileleri ve vatandaşlarımız katıldı.
Etkinlik öncesi özel gereksinimli bireylerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenen İl Müdürümüz TOPRAKÇI yapmış olduğu açılış konuşmasında  “Özel gereksinimli kardeşlerimizin sorunlarına bu alanda hizmet veren sivil toplum kuruluşları ile birlikte cesaretle ve kararlılıkla,pozitif ayrımcılık tanıyan bir anlayışla çözüm bulmak için gayret ediyoruz.Sevgi varsa engel yoktur. ”dedi.
Muğla Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği, Özel Eğitim Uygulama Okulu, Muğla Büyükşehir Belediyesi İzci grubu, Muğla Özel Eğitim Meslek Okulu, M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu dans ve müzik gösterileri ile devam etti.
Etkinlik sonunda İl Müdürümüz özel gereksinimli bireylerimizin yapmış olduğu resim ve el işi ürünlerini  inceleyerek bilgi aldı.