…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Temmuz 2023, Cuma Muğla, Türkiye

KORUYUCU AİLE GÜNÜNDE KORUYUCU AİLELERİMİZ ETKİNLİKTE BULUŞTULAR.


KORUYUCU AİLE GÜNÜNDE KORUYUCU AİLELERİMİZ ETKİNLİKTE BULUŞTULAR.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın aile odaklı hizmetlerinden "Koruyucu Aile" uygulamasının yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan ‘30 Haziran Koruyucu Aile Günü’ kutlamaları kapsamında, İl Müdürlüğümüz koordinesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ayışığı parkında “Koruyucu Aile Etkinliği”düzenlendi.

 

Etkinliğe Valimiz Sayın Orhan TAVLI, Ayşe TAVLI Hanımefendi, Muğla Milletvekili Kadem METE, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR, Vali Yardımcısı Mehmet ERİŞ, Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali GEMALMAZ, Muğla İl  Emniyet Müdürü Suvat DİLBEROĞLU, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak MÜLAYİM, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ömer KAHRAMAN, İl Müdür Yardımcılarımız İsa UMUT, Seda CESUR, protokol üyeleri ve koruyucu ailelerimiz, huzurevinde kalan yaşlılarımız, çocuk  evlerinde kalan çocuklarımız katıldılar.

 

Koruyucu ailelerimizle yakından ilgilenen İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI ailelerimizle sohbet etti.

 

Çocuklarımız için çeşitli  oyunların düzenlendiği etkinlikte, etkinliğe destek sunan ADEMOĞLU ailesi ve uzun süreli koruyucu ailemiz ARI ailesine Valimiz Sayın Orhan TAVLI ve Muğla Milletvekilimiz Kadem METE tarafından plaket takdim edildi. 

 

Programda konuşma yapan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI :“Çocuklarımız bizim için ne kadar kıymetliyse onları bağrına basan koruyucu ailelerimiz de o kadar kıymetlidir. Yavrularımıza aile olarak hiçbir eksiklik hissettirmeden onların ülkemizin ve milletimizin geleceğine hazırlanmalarına destek sağladığınız için her birinize teşekkür ediyorum.” dedi.