…
…
…
…
…
29 Ağustos 2022, Pazartesi Muğla, Türkiye

KIRMIZI YELEKLİLERİMİZ GÖREVE HAZIR


Cumhurbaşkanlığımız 18.07.2022 tarihli ve 95040 sayılı kararı doğrultusunda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu “Ulusal Ziyaret Programı” çerçevesinde toplantı gerçekleştirildi.

 

İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI başkanlığında ilçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakıf başkanları SHM müdürleri ve asdep personellerimiz katıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI “Sosyal yardımlar konusunda İlçelerimizde gerçekleştirilen çalışmalarını tüm hızıyla devam edeceğini ve ihtiyaç sahibi  her haneye ulaşmaya devam edeceğiz bu yüzden kırmızı yeleklilerimiz 7/24 her zaman göreve hazır”dedi.

 

ARZ ODAKLI bir anlayışla hem kırmızı yelekli ASDEP personellerimizle hem de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızın çalışanlarıyla hane ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. 

 

Bakanlığımız Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü uhdesinde Sosyal Hizmet Merkezleri (SHM) vasıtasıyla hem de Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü uhdesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) vasıtasıyla arz odaklı hizmet anlayışıyla gerçekleştirilecek hane ziyaretlerine ilişkin Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 

İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI ve İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özden İŞLER başkanlığında İl Müdürlüğümüz konferans salonunda düzenlenen İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri, İlçe Vakıf Müdürleri ve ASDEP personellerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; sosyal hizmet modellerimizin ve sosyal yardımlarımızın tüm vatandaşlarımıza ulaştırılması için yürütülecek saha çalışmaları görüşüldü.