…
…
…
…
…
…
…
18 Mayıs 2022, Çarşamba Muğla,Türkiye

ENGEL TANIMAYAN TİYATRO GÖSTERİSİ (İNSANLAR, İNSANCIKLAR)


Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve A.D.M.'de kalan özel gereksinimli bireylerimizin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde sahnelediği "İNSANLAR, İNSANCIKLAR" isimli tiyatro oyunu izleyenlerin beğenisini topladı.
Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görevli drama eğitmeni Yeşim BALKAN EKDİ önderliğinde sahnelenelen yaklaşık 2 saat süren tiyatro gösterisinde özel gereksinimli bireylerimiz performanslarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Tiyatro gösterisi sonunda tiyatro eğitmeni Yeşim BALKAN EKTİ'ye plaket ve teşekkür belgesi takdim eden İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI “Engelliler haftası etkinliklerimiz kapsamında bu güzel ve anlamlı tiyatro gösterisinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz oyunda "Sevgiyi paylaşmak paylaşımların en güzeli" diyerek bizlere güzel bir mesaj verdiler. Engel tanımayan ve bu etkinliklerin Özel gereksinimli bireylerimizin sosyal ve ruhsal gelişimleri için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özel gereksinimli bireylerimizin sosyal yaşama uyum sağlamaları için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz"dedi.