…
…
…
…
10 Eylül 2021, Cuma Muğla, Türkiye

GENÇLERİMİZ GURURUMUZ, UMUDUMUZ VE GELECEĞİMİZ


Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı ile (YKS) üniversiteye yerleşme hakkı kazanan ve Çocuk Evlerimizde Kalan beş evladımız İl Müdürümüz Seyfi Bozçelik’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünü kazanan Tayfun Işıkelekoğlu, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü kazanan İlknur Tığlı, Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu Elektrik bölümünü kazanan Umutcan Hepaltun, İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümünü kazanan Burak Can Tepe ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Van Meslek Yüksek Okulu Makine bölümüne yerleşen Barış Altın İl Müdürümüz Bozçelik’e hedeflerini ve geleceğe dair planlarından söz etti. Daha sonra İl Müdürümüz Seyfi Bozçelik gençlerimize hediyelerini taktim etti ve başarılarından dolayı tebrik etti.

Gençlerimizin yapmış oldukları ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren İl Müdürümüz Seyfi Bozçelik "gençlerimiz yarının geleceği, bizde geleceğimize ışık tutmak için devletimizin tüm imkanlarıyla yanlarındayız" diyerek sözlerini noktaladı.