…
…
…
…
…
20 Eylül 2022, Salı Muğla, Türkiye

Muğla’da Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi.


Muğla’da Sayın Valimiz Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI Hanımefendinin ev sahipliğinde "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla, kahraman gazilerimizin onuruna yemek programı düzenlendi.

 

Muğla Öğretmenevinde düzenlenen programa Sayın Valimiz Orhan TAVLI ve eşi Ayşe TAVLI Hanımefendinin yanı sıra Muğla milletvekilleri Yelda Erol GÖKÇAN, Süleyman GİRGİN, İl protokolü, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, siyasi parti temsilcileri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Süleyman TAŞKESEN, gazilerimiz, gazi ailelerimiz ve şehit ailelerimiz katıldılar.

 

Yemek ikramının ardından polis memuru Mevlüt BALCI tarafından seslendirilen İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un "Zulmü Alkışlayamam" şiiri büyük beğeni kazandı. Şiir dinletisinin ardından 19 Eylül Gaziler Günü için hazırlanan videonun gösterimi yapıldı.

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda Sayın Valimiz Orhan TAVLI ve İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI masaları tek tek gezerek gazilerimiz, gazi ailelerimiz ve şehit ailelerimizle yakından ilgilenerek sohbet ettiler.