…
20 Eylül 2020, Pazar MUĞLA

Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz tarafından SED Hizmetinden Yararlanan Çocuklarımız için Gezi Düzenlendi


"SED Hizmetinin Etkinliğinin Arttırılması" (Okul Destek Projesi) kapsamında Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce SED hizmetinden yararlanan toplam 11 çocuğumuza Fethiye-Kayaköy'e kültür gezisi gerçekleştirilmiştir.


Bakanlığımızca sosyal ekonomik destek (SED) ile desteklenen çocuklarımıza sosyal, kültürel, sanatsal ve akademik alanlarda da destek vermeyi amaçlayan "SED Hizmetinin Etkinliğinin Arttırılması" (Okul Destek Projesi) kapsamında Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce SED hizmetinden yararlanan toplam 11 çocuğumuza Fethiye-Kayaköy'e kültür gezisi gerçekleştirilmiştir.

Gezi sonunda çocuklarımızla "Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar" projesi kapsamında yakan top oynanmış, çocukların keyifli bir gün geçirilmesi sağlanmıştır.

Etkinlik sonunda Müdürlüğümüzde çocuklarla günün değerlendirmesi yapılarak olumlu geri bildirim alınmış olup Bakanlığımızın tavsiye kitap listesinde yer alan "Dikkat İcat Çıkabilir" kitabı çocuklarımıza dağıtılarak çocuklarımızla kitap ve okumanın önemi hakkında söyleşi gerçekleştirilmiştir.