…
…
…
…
…
…
13 Mart 2023, Pazartesi Muğla,Türkiye

KIRMIZI YELEKLERİMİZİN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR


Her zaman göreve hazır olan ilimizde ve ilçelerimizde Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı gelen vatandaşlarımızın yanında olan kırmızı yeleklilerimize ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raşit AVCI, Prof Dr. Ayşe REZAN ÇEÇEN EROĞLU,Doç Dr. Aslı TAYLI tarafından “Psikolojik İl Yardım Eğitimi”nin ikinci hafta egitimi düzenlendi.
İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleşen eğitime İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcımız Özgür KIRMIZITAŞ ve ilçelerimizde görevli Sosyal Hizmet Merkezi personelleri katıldı.
Yapılan eğitimlerle ülkemizde yaşanan deprem afetinden etkilenen bireylere yönelik psiko-sosyal destek hizmetinde görevli personellerimizin sistematik bir çerçevede sunduğu destekleyici psikolojik ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak hedeflenmiştir.
Toplantı sonunda İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI tarafından Muğla Üniversitesi Öğretim Üyelerini “Teşekkür Belgesi” eğitime katılan personellere “Katılım Belgesi” takdim edildi.
16:04