…
…
…
…
…
…
24 Eylül 2022, Cumartesi Muğla,Türkiye

ÇOCUKLAR ÇOCUK ŞENLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER


Muğla Valiliği himayesinde İl Müdürlüğümüz ve Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ula ve Marmaris SYD Vakıfları iş birliğinde çocuk şenliği düzenlendi.
Akyaka Orman Kampı mesire alanında gerçekleştirilen etkinliğe Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet SARAÇ, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Muğla Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Özden İşler, Muğla Vakfı Başkanı Tayyar ŞAŞMAZ, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, çocuklar ve aileleri katıldı.
Çocuklar için yüz boyama etkinliği ile başlayan şenlikte isteyen çocukların yüzleri rengarenk boyandı. Tüm gün boyunca süren etkinliklerde palyaço ve maskotlar, çocuklara çeşitli gösteriler sundu. Çocuklar gösteriler karşısında gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Çocuk Polisi maskotu çocuklardan büyük ilgi gördü.
Şenlikte çocuklar arasında çuval yarışı, halat çekme, sandalye kapma, ok atma gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara da hediyeleri verildi. Geleneksel oyunlarla keyifli dakikalar yaşayan çocuklara, osmanlı macunu ve dondurma gibi çeşitli ikramlar yapıldı.