…
…
…
…
08 Mart 2023, Çarşamba Muğla,Türkiye

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlik programı İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI'nın Atatürk Anıtına Çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ile başladı.
Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI;“Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremler sebebiyle milletçe tarihimizin en acı günlerini yaşıyoruz. Asrın felaketini yaşadığımız bilinciyle ülkemiz ve milletimiz tüm imkânlarıyla planlı ve etkin şekilde harekete geçmiş ve tüm gücüyle çalışmaktadır. Bu vesileyle depremde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Depremzedelerimizin yaralarını bir nebzede sarmak, deprem felaketinin olumsuz etkilerini olabildiğince azaltmak ve hayata daha sıkı bir şekilde birlik ve beraberlik içinde yeniden tutunmak ümidiyle.
Kadınların mağdur olmadıkları günler için harekete geçmeye, müdahil olmaya ve unutmamaya söz veriyoruz! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nüz kutlu olsun” diyerek sözlerini noktaladı.